Lees voor
Omroep MAX

Zeeduivel met tomaten-koriander jus

Een heerlijk visgerecht met koriander voor de echte liefhebbers.

Ingrediënten
  • 4 stukken witvis (bijv. kabeljauw)
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 1 rode peper, fijngesneden
  • 1 bosje koriander, fijngesneden
  • 1 limoen, in partjes
  • 3 el olijfolie
  • zout en peper
Bereidingswijze

Stap 1

Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.

Stap 2

Voeg de knoflook en rode peper toe en bak dit kort mee.

Stap 3

Voeg de stukken vis toe en bak deze aan beide kanten goudbruin in ongeveer 5-7 minuten.

Stap 4

Voeg de koriander toe en bak deze kort mee.

Stap 5

Breng op smaak met zout en peper.

Stap 6

Serveer met partjes limoen.