Zeeduivel met tomaten-koriander jus
Een heerlijk visgerecht met koriander voor de echte liefhebbers.
31 maart 2023
Ingrediënten
- 4 stukken witvis (bijv. kabeljauw)
- 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- 1 rode peper, fijngesneden
- 1 bosje koriander, fijngesneden
- 1 limoen, in partjes
- 3 el olijfolie
- zout en peper
Bereidingswijze
Stap 1
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
Stap 2
Voeg de knoflook en rode peper toe en bak dit kort mee.
Stap 3
Voeg de stukken vis toe en bak deze aan beide kanten goudbruin in ongeveer 5-7 minuten.
Stap 4
Voeg de koriander toe en bak deze kort mee.
Stap 5
Breng op smaak met zout en peper.
Stap 6
Serveer met partjes limoen.
