Lees voor
Omroep MAX

Zalm met koriander-olijfkorst

Een heerlijk visgerecht met koriander.

Ingrediënten
  • 4 kabeljauwfilets
  • 1/2 kopje bloem
  • 1 theelepel zout
  • 1/2 theelepel zwarte peper
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1/4 kopje kippenbouillon
  • 2 eetlepels limoensap
  • 1/4 kopje verse koriander, fijngehakt
Bereidingswijze

Stap 1

Meng de bloem, zout en peper in een kom.

Stap 2

Dep de kabeljauwfilets droog en bedek ze met het bloemmengsel.

Stap 3

Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

Stap 4

Bak de kabeljauwfilets aan beide kanten goudbruin, ongeveer 3-4 minuten per kant.

Stap 5

Voeg de kippenbouillon en limoensap toe aan de pan en laat sudderen tot de vloeistof is verminderd en de vis gaar is.

Stap 6

Haal de pan van het vuur en strooi de fijngehakte koriander over de vis.

Stap 7

Serveer de gebakken kabeljauw met rijst en groenten naar keuze.