Zalm met koriander-olijfkorst
Een heerlijk visgerecht met koriander.
31 maart 2023
Ingrediënten
- 4 kabeljauwfilets
- 1/2 kopje bloem
- 1 theelepel zout
- 1/2 theelepel zwarte peper
- 3 eetlepels olijfolie
- 1/4 kopje kippenbouillon
- 2 eetlepels limoensap
- 1/4 kopje verse koriander, fijngehakt
Bereidingswijze
Stap 1
Meng de bloem, zout en peper in een kom.
Stap 2
Dep de kabeljauwfilets droog en bedek ze met het bloemmengsel.
Stap 3
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
Stap 4
Bak de kabeljauwfilets aan beide kanten goudbruin, ongeveer 3-4 minuten per kant.
Stap 5
Voeg de kippenbouillon en limoensap toe aan de pan en laat sudderen tot de vloeistof is verminderd en de vis gaar is.
Stap 6
Haal de pan van het vuur en strooi de fijngehakte koriander over de vis.
Stap 7
Serveer de gebakken kabeljauw met rijst en groenten naar keuze.
