Lees voor
Omroep MAX

Spinaziesoep met koriander en geitenkaas

Een heerlijke koriandersoep voor de echte korianderliefhebber.

Ingrediënten
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 1 rode peper, fijngesneden
  • 1 bosje koriander, fijngesneden
  • 1 liter groentebouillon
  • 1 blikje kokosmelk
  • 1 limoen, sap en rasp
  • zout en peper
Bereidingswijze

Stap 1

Verhit een scheutje olie in een soeppan en fruit de ui, knoflook en rode peper tot de ui glazig is.

Stap 2

Voeg de koriander toe en bak kort mee.

Stap 3

Voeg de groentebouillon toe en breng aan de kook. Laat 10 minuten zachtjes koken.

Stap 4

Voeg de kokosmelk en het limoensap en -rasp toe en laat nog 5 minuten zachtjes koken.

Stap 5

Breng de soep op smaak met zout en peper.

Stap 6

Serveer de soep met een paar blaadjes koriander en eventueel wat stokbrood.