Lees voor
Omroep MAX

Pikante koriander-limoen biefstuk

Een heerlijk vleesgerecht met koriander voor de echte liefhebber!

Ingrediënten
  • 4 kipfilets
  • 1 bosje koriander
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 blik gepelde tomaten
  • 1 tl komijn
  • 1 tl korianderpoeder
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl zout
  • 1/2 tl zwarte peper
  • 2 el olijfolie
Bereidingswijze

Stap 1

Snijd de kipfilets in blokjes en marineer ze met de komijn, korianderpoeder, paprikapoeder, zout en zwarte peper.

Stap 2

Snijd de ui, knoflook en paprika's in stukjes.

Stap 3

Verhit de olijfolie in een pan en bak de kipfilet tot ze goudbruin zijn.

Stap 4

Voeg de ui, knoflook en paprika's toe en bak deze mee tot ze zacht zijn.

Stap 5

Voeg de tomatenpuree, gepelde tomaten en fijngehakte koriander toe.

Stap 6

Laat het geheel sudderen tot de saus is ingedikt en de kip gaar is.

Stap 7

Serveer de kip met rijst en garneer met extra koriander.