Lees voor
Omroep MAX

Koriander-limoen rundergehakt empanadas

Een heerlijk gerecht met kip en koriander, perfect voor de liefhebbers van deze kruidige smaakmaker.

Ingrediënten
  • 4 kipfilets
  • 1 bosje koriander
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1/2 theelepel chilipoeder
  • zout en peper naar smaak
Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Stap 2

Snijd de ui en paprika in kleine stukjes en hak de knoflook fijn.

Stap 3

Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de ui, paprika en knoflook op middelhoog vuur tot ze zacht zijn.

Stap 4

Voeg het paprikapoeder, chilipoeder, zout en peper toe en roer goed door.

Stap 5

Hak de koriander fijn en voeg toe aan het ui-paprika mengsel.

Stap 6

Snijd de kipfilets in blokjes en voeg toe aan het ui-paprika mengsel. Bak de kipfilet rondom bruin.

Stap 7

Doe het kip-ui-paprika mengsel in een ovenschaal en bak gedurende 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Stap 8

Serveer de kip met rijst en groenten naar keuze.