Lees voor
Omroep MAX

Indiase kip curry met koriander en kokosmelk

Een smaakvol kipgerecht met koriander en limoen.

Ingrediënten
  • 4 kippenbouten
  • 1/4 kopje verse koriander, fijngehakt
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1/2 kopje limoensap
  • 1/4 kopje olijfolie
  • zout en peper naar smaak
Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Stap 2

Meng in een kom de koriander, knoflook, limoensap, olijfolie, zout en peper.

Stap 3

Leg de kippenbouten in een ovenschaal en giet het koriander-limoenmengsel eroverheen.

Stap 4

Bak de kippenbouten gedurende 45-50 minuten in de voorverwarmde oven, of tot ze gaar zijn.

Stap 5

Serveer de kippenbouten met rijst en groenten naar keuze.