Lees voor
Omroep MAX

Gegrilde zwaardvis met koriander-limoenboter

Een heerlijk visgerecht met koriander voor 4 personen.

Ingrediënten
  • 4 kabeljauwfilets
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel zout
  • 1/2 theelepel zwarte peper
  • 1/2 kopje gehakte koriander
  • 1 citroen, in partjes
Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Stap 2

Wrijf de kabeljauwfilets in met olijfolie en bestrooi ze met zout en peper.

Stap 3

Leg de kabeljauwfilets in een ovenschaal en bak ze in de voorverwarmde oven gedurende 15-20 minuten, tot ze gaar zijn.

Stap 4

Haal de kabeljauw uit de oven en strooi de gehakte koriander eroverheen.

Stap 5

Serveer de kabeljauw met partjes citroen.