Lees voor
Omroep MAX

Citroen-koriander zalmmoten

Een heerlijk visgerecht met koriander-limoen marinade

Ingrediënten
  • 4 zalmfilets
  • 1/4 kopje olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1/4 kopje verse koriander, gehakt
  • 1/4 kopje limoensap
  • 1/2 theelepel zout
  • 1/4 theelepel zwarte peper
Bereidingswijze

Stap 1

Meng de olijfolie, knoflook, koriander, limoensap, zout en peper in een kom.

Stap 2

Giet de marinade over de zalmfilets en zorg ervoor dat de vis aan alle kanten bedekt is.

Stap 3

Laat de zalmfilets 15-20 minuten marineren in de koelkast.

Stap 4

Verwarm de grill voor op middelhoog vuur.

Stap 5

Leg de zalmfilets op de grill en grill ze 4-5 minuten per kant, of tot de vis gaar is.

Stap 6

Serveer de gegrilde zalm met extra koriander en partjes limoen.